Perfect Finnish lahjakortti
 
 

Lahjakortti ilahduttaa aidosti

Lahjakortti ilahduttaa aidosti

Lahjansaajan mieltymyksiä ja makua voi usein vain arvailla. Jos tavoitteesi on löytää jotain tyylikästä, korkealaatuista ja kotimaista, olet kuitenkin tehtävässäsi pitkällä. Oikeastaan loppu sujuu kuin itsestään. Perfect Finnish Gift Card on lahjakortti, jonka edustukseen kuuluu kansainvälisesti arvostettuja tuotemerkkejä. Se on varma valinta, kun haluat muistaa työntekijääsi tai yhteistyökumppaniasi. Laaja ja monipuolinen lahjavalikoimamme elää ympäri vuoden. Lahjansaajan valittavissa on niin ajattomia klassikoita kuin jokaiseen juhlapyhään sopivia sesonkituotteita.

Tutustu lahjavalikoimaamme

Vaivattomasti verkon kautta

Vaivattomasti verkon kautta

Perfect Finnish lahjakortin voit tilata helposti ja nopeasti verkkosivuiltamme. Valittavissasi on neljä eri hintakategoriaa: 42 €, 62 € tai 82 € (alv 0%). Samalla päätät, tapahtuuko lahjakortin toimitus vastaanottajalle sähköpostitse vai postitse. Postissa lähetettävä lahjakortti on pakattu yksilölliseen kirjekuoreen, kun sähköpostitoimitus kilahtaa puolestaan perille välittömästi. Molempiin lahjakortteihin voit laatia henkilökohtaisen tervehdyksesi.

Lahjakortin hinnat sisältävät nettitervehdyksen, jonka voi tehdä tilauksen yhteydessä. On myös mahdollista tilata kortti yrityksen logolla ja tekstitervehdyksellä. Tämän kustomoidun tervehdyksen kertakustannus on 90€ + alv.

Osta lahjakortteja

Lahja, jossa voit vain onnistua

Lahja, jossa voit vain onnistua

Onnitteluiden ohella lahjakorttiin on sisällytetty selkeät ohjeet sekä henkilökohtainen koodi, jolla lahjansaaja pääsee valitsemaan mieleisensä tuotteen verkkosivustoltamme. Tuote toimitetaan hänelle noin 10 arkipäivän kuluessa.