Usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tästä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme 0207 433 601.

Lahjakortin saajalle

Lahjakortin lunastaminen on helppoa. Klikkaa sivuston yläreunasta Lunasta lahjakortti -linkkiä ja seuraa ohjeita. Kun olet valinnut lahjatuotteesi, toimitamme sen sinulle kymmenessä arkipäivässä.
Vanhentuneita lahjakortteja ei voi valitettavasti lunastaa.
Perfect Finnish -lahjakorttien tuotteet vaihtuvat jatkuvasti sesongin mukaan. Siksi suosittelemme valitsemaan lahjatuotteen helposti sivustomme kautta. Jos tämä ei jostain syystä ole mahdollista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 0207 433 604.
Tuotteet toimitetaan Postin Postipaketti- tai SmartPost -kuljetuksella, toimitukset vain Suomeen.
Verkkokaupasta ostettu lahjakortti on voimassa yhden vuoden tilauksesta. Yritykselle räätälöidyn lahjakortin voimassaoloaika voi olla oletusaikaa lyhyempi tai pidempi. Voimassaoloaika on aina kirjattu lahjakorttiin.
Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
Lahjakorttia ei voi valitettavasti päivittää toiseen katergoriaan.
Lahjakortilla voi lunastaa vain lahjakortin oman kategorian tuotteita. Tuotevalikoima elää sesongin mukaan eli jos nyt et löydä sopivaa tuotetta, voit odottaa ja lunastaa lahjakortin myöhemmin. Muista kuitenkin lunastaa lahjasi kortin voimassaoloaikana.
Mikäli tuotteessa ei ole vikaa, tuotevaihtoon ei ole oikeutta. Viallisen tuotteen luonnollisesti vaihdamme ehjään veloituksetta. Palauttaessanne viallisen tuotteen mainitkaa Postin henkilökunnalle, että kyseessä on asiakaspalautus 605202/PORIN Innoflame Oy:lle. Muista pyytää kuitti. Palautusosoite on Innoflame Oy, Kirrintie 2, 28880 PORI.
Tuotteilla on vuoden takuu toimituspäivästä.
LUNASTA LAHJAKORTTI

Lahjakortin ostajalle

Käytössämme on Suomen Verkkomaksut maksupalvelu. Palvelussa voit käyttää maksamiseen kotimaisia verkkopankkitunnuksia sekä luottokortteja.
Voi toki. Myyntimme palvelee numerossa 0207 433 601.
Tuotevalikoimasta:
Voit valmistaa yrityksellesi lahjavalikoimaltaan täysin yksilöllisen lahjakortin. Lahjavalikoima voidaan siis räätälöidä sekä hinnaltaan että tuotteiltaan täysin toivomustenne mukaisesti. Jos haluat keskustella yksilöllisen lahjakortin mahdollisuudesta, soita meille numeroon 0207 433 601.

Varsinaisesta kortista:
Lahjakorttien hinnat sisältävät nettitervehdyksen, jonka voi tehdä korttitilauksen yhteydessä. Tämä nettitervehdys näkyy sähköistä korttia lunastettaessa.

Varsinaiseen lahjakorttiin on myös mahdollista painaa yrityksen logo ja tervehdys sille varattuun tilaan. Tällöin korttiin painettava aineisto tulee toimittaa erikseen Innoflamelle.

Kysy kortin personoinnista lisää meiltä. Myyntimme palvelee numerossa 0207 433 601.
Kyllä. Lahjakorttia tilatessa voit syöttää henkilökohtaisen tervehdyksen ja haluamasi kuvan - vaikka yrityksen logon tai valokuvan. Tervehdyksesi näytetään lahjan saajalle kun koodi on syötetty lunastussivulla. Tämä sisältyy lahjakortin hintaan.
Sähköpostitse toimitettava lahjakortti saapuu sähköpostiin lähes välittömästi tilauksen jälkeen. Painetut kortit toimitetaan kahdessa viikossa, kun aineisto on saapunut meille.
Henkilökunnalle voi antaa verovapaasti enintään 100 euron arvoisen lahjan tai lahjoja henkilöä kohden kalenterivuoden aikana. Saajalleen verovapaita ovat siis sellaiset lahjakortit, joilla lahjan voi valita tietystä, rajatusta valikoimasta. Lue tarkentavia ohjeita henkilökuntaeduista verotuksessa verottajan sivuilta.

Lisätietoja: Henkilökuntaedut verotuksessa
Lahjavalikoima elää jokaisessa katergoriassa sesongin mukaan. Loppuunmyytyjen tuotteiden tilalle nostetaan uusia tuotteita ja näin valikoima pysyy ajan tasalla jatkuvasti.
OSTA LAHJAKORTTEJA
Kalevala
Arabia
Marimekko
Fiskars
Pentik
Balmuir