Usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tästä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme 0207 433 601.

Lahjakortin saajalle

Lahjakortin lunastaminen on helppoa. Klikkaa sivuston yläreunasta Lunasta lahjakortti -linkkiä ja seuraa ohjeita. Kun olet valinnut lahjatuotteesi, toimitamme sen sinulle kymmenessä arkipäivässä.
Vanhentuneita lahjakortteja ei voi valitettavasti lunastaa.
Perfect Finnish -lahjakorttien tuotteet vaihtuvat jatkuvasti sesongin mukaan. Siksi suosittelemme valitsemaan lahjatuotteen helposti sivustomme kautta. Jos tämä ei jostain syystä ole mahdollista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 0207 433 604.
Tuotteet toimitetaan Postin Postipaketti- tai SmartPost -kuljetuksella, toimitukset vain Suomeen.
Lahjakortti on voimassa yhden vuoden tilauksesta. Lahjakortin voimassaoloaika näkyy lahjakortin sisäsivulla.
Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
Lahjakorttia ei voi valitettavasti päivittää toiseen katergoriaan.
Lahjakortilla voi lunastaa vain lahjakortin oman kategorian tuotteita. Tuotevalikoima elää sesongin mukaan eli jos nyt et löydä sopivaa tuotetta, voit odottaa ja lunastaa lahjakortin myöhemmin. Muista kuitenkin lunastaa lahjasi kortin voimassaoloaikana.
Mikäli tuotteessa ei ole vikaa, tuotevaihtoon ei ole oikeutta. Viallisen tuotteen luonnollisesti vaihdamme ehjään veloituksetta. Palauttaessanne viallisen tuotteen mainitkaa Postin henkilökunnalle, että kyseessä on asiakaspalautus 605202/PORIN Innoflame Oy:lle. Muista pyytää kuitti. Palautusosoite on Innoflame Oy, Kirrintie 2, 28880 PORI.
Tuotteilla on vuoden takuu toimituspäivästä.
LUNASTA LAHJAKORTTI

Lahjakortin ostajalle

Käytössämme on Suomen Verkkomaksut maksupalvelu. Palvelussa voit käyttää maksamiseen kotimaisia verkkopankkitunnuksia sekä luottokortteja.
Voi toki. Myyntimme palvelemme numerossa 0207 433 601.
Tuotevalikoimasta:
Voit valmistaa yrityksellesi lahjavalikoimaltaan täysin yksilöllisen lahjakortin. Lahjavalikoima voidaan siis räätälöidä sekä hinnaltaan että tuotteiltaan täysin toivomustenne mukaisesti. Jos haluat keskustella yksilöllisen lahjakortin mahdollisuudesta, soita meille numeroon 0207 433 601.

Varsinaisesta kortista:
Lahjakorttien hinnat sisältävät nettitervehdyksen, jonka voi tehdä korttitilauksen yhteydessä. Tämä nettitervehdys näkyy sähköistä korttia lunastettaessa.

Varsinaiseen lahjakorttiin on myös mahdollista painaa yrityksen logo ja tervehdys sille varattuun tilaan. Tällöin korttiin painettava aineisto tulee toimittaa erikseen Innoflamelle.

Kysy kortin personoinnista lisää meiltä. Myyntimme palvelee numerossa 0207 433 601.
Kyllä. Lahjakorttia tilatessa voit syöttää henkilökohtaisen tervehdyksen ja haluamasi kuvan - vaikka yrityksen logon tai valokuvan. Tervehdyksesi näytetään lahjan saajalle kun koodi on syötetty lunastussivulla. Tämä sisältyy lahjakortin hintaan.
Sähköpostitse toimitettava lahjakortti saapuu sähköpostiin lähes välittömästi tilauksen jälkeen. Painetut kortit toimitetaan kahdessa viikossa, kun aineisto on saapunut meille.
Työnantaja voi muistaa työntekijöitään työntekijän tai työnantajan merkkipäivänä erilaisilla lahjoilla. Merkkipäivällä tarkoitetaan tavanomaisia työntekijän ja työnantajan merkkipäiviä. Työntekijän saama tavanomainen ja kohtuullinen merkkipäivälahja on verovapaa, jos se on saatu muuna kuin rahana tai siihen verrattavana suorituksena (TVL 69 § 1 momentti 3 kohta).

Verovapaa merkkipäivämuistaminen edellyttää, että yritys noudattaa lahjojen antamisessa selkeää käytäntöä, joka koskee kollektiivisesti koko henkilökuntaa.

Erilaiset läksiäislahjat (esimerkiksi työpaikan vaihtaminen ja äitiyslomalle jääminen) eivät ole TVL 69 §:ssä tarkoitettuja merkkipäivälahjoja, mutta tällaisia arvoltaan vähäisiä muistamisia voidaan pitää pykälän tarkoittama vähäisenä muuna lahjana. Verovapaasta vähäisestä muusta lahjasta on kyse myös silloin, jos työnantaja osallistuu työkavereiden järjestämään lahjakeräykseen pienellä summalla. Lahjaksi voidaan antaa erilaisia esineitä, pääsylippuja, palveluja ja yksilöidyn esineen tai palvelun ostoon tarkoitettuja lahjakortteja. Rahana tai siihen verrattavana suorituksena työnantajalta saatu lahja on työntekijän palkkaa. Myös helposti rahaksi vaihdettavat lahjat ovat työntekijän palkkaa. Tällaisia lahjoja ovat esimerkiksi pörssissä noteeratut osakkeet tai rahasto-osuudet.

Merkkipäivälahjan tulee olla työnantajan valitsema. Työntekijän vapaasti valittavissa oleva esinelahja tai palvelu on rahaan rinnastettava suoritus. Työntekijän mahdollisuus valita lahja työnantajan etukäteen määrittelemistä vaihtoehdoista ei kuitenkaan tee lahjasta veronalaista.

Lisätietoja: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/62486/henkil%C3%B6kuntaedut-verotuksessa3
Lahjavalikoima elää jokaisessa katergoriassa sesongin mukaan. Loppuunmyytyjen tuotteiden tilalle nostetaan uusia tuotteita ja näin valikoima pysyy ajan tasalla jatkuvasti.
OSTA LAHJAKORTTEJA
Kalevala
Arabia
Marimekko
Fiskars
Pentik
Balmuir