Perfect Finnish lahjakortti
 
 

Myynti ja asiakaspalvelu

Myynti ja asiakaspalvelu

Perfect Finnish on Innoflame Oy:n lahjakorttipalvelu. Myyntimme ja asiakaspalvelumme auttaa sinua lahjakortteihin liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelu arkisin 9-15
0207 433 604

Muina aikoina sähköpostitse
asiakaspalvelu[@]innoflame.fi

Osoitteemme
Innoflame Oy
Kornetintie 3
00380 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lahjakortin lunastaminen on helppoa. Klikkaa sivuston yläreunasta Lunasta lahjakortti -linkkiä ja seuraa ohjeita. Kun olet valinnut lahjatuotteesi toimitamme sen sinulle kymmenessä arkipäivässä.

Käytössämme on Suomen Verkkomaksut maksupalvelu. Palvelussa voit käyttää maksamiseen kotimaisia verkkopankkitunnuksia sekä luottokortteja.

Voi toki. Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 0207 433 600.

Vanhentuneita lahjakortteja ei voi lunastaa.

Perfect Finnish lahjakorttien tuotteet vaihtuvat jatkuvasti sesongin mukaan. Siksi suosittelemme valitsemaan lahjatuote helposti sivustomme kautta. Jos tämä ei jostain syystä ole mahdollista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 0207 433 600.

Tuotevalikoimasta:
Voit valmistaa yrityksellesi lahjavalikoimaltaan täysin yksilöllisen lahjakortin. Lahjavalikoima voidaan siis räätälöidä sekä hinnaltaan että tuotteiltaan täysin toivomustenne mukaisesti. Jos haluat keskustella yksilöllisen lahjakortin mahdollisuudesta, soita meille numeroon 0207 433 600.

Varsinaisesta kortista:
Lahjakorttien hinnat sisältävät nettitervehdyksen, jonka voi tehdä korttitilauksen yhteydessä. Tämä nettitervehdys näkyy sähköistä korttia lunastettaessa.

Varsinaiseen lahjakorttiin on myös mahdollista painaa yrityksen logo ja tervehdys sille varattuun tilaan kortin 2. sivulla. Tällöin korttiin painettava aineisto tulee toimittaa erikseen Innoflamelle. Kertakustannus personoinnille on 90 euroa + alv.

Kysy kortin personoinnista lisää meiltä. Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 0207 433 600.

Kyllä. Lahjakorttia tilatessa voit syöttää henkilökohtaisen tervehdyksen ja haluamasi kuvan - vaikka yrityksen logon tai valokuvan. Tämä sisältyy lahjakortin hintaan.

Sähköpostitse toimitettava lahjakortti saapuu sähköpostiin lähes välittömästi tilauksen jälkeen. Painetut kortit toimitetaan 2 viikossa, alkaen aineiston toimittamisesta.

Tuotteet toimitetaan Postin Postipaketti- tai SmartPost -kuljetuksella, toimitukset vain Suomeen.

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden tilauksesta. Lahjakortin voimassaoloaika näkyy lahjakortin sisäsivulla.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakorttia ei voi "päivittää" toiseen katergoriaan maksamalla erotusta.

Lahjakortilla voi lunastaa vain lahjakortin oman kategorian tuotteita. Tuotevalikoima elää sesongin ja saatavuuksien mukaan eli jos et nyt löydä sopivaa tuotetta, voit odottaa ja lunastaa lahjakortin myöhemmin. Muista kuitenkin lunastaa lahjasi kortin voimassaoloaikana.

Lahjavalikoima elää jokaisessa katergoriassa sesongin mukaan. Loppuunmyytyjen tuotteiden tilalle nostetaan uusia tuotteita ja näin valikoima pysyy ajan tasalla jatkuvasti.

Mikäli tuotteessa ei ole vikaa, tuotevaihtoon ei ole oikeutta. Viallisen tuotteen luonnollisesti vaihdamme ehjään veloituksetta. Palauttaessanne viallisen tuotteen mainitkaa Postin henkilökunnalle, että kyseessä on asiakaspalautus 605202/PORIN Innoflame Oy:lle. Muistakaa pyytää kuitti. Palautusosoite on Innoflame Oy, Kirrintie 2, 28880 PORI.

Tuotteilla on vuoden takuu toimituspäivästä.